Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Kunstnermøde i Vendsyssel
Træsnit - Jens Bohr

Kunstnermødet samler 12 billedkunstnere, som i løbet af september 2013 skal arbejde sammen og hver for sig på forskellige lokaliteter i Vendsyssel. Resultaterne præsenteres på en række udstillinger, der vises i april-juni 2014.

I løbet af september 2013 indlogeres Corner-kunstnerne Jens Bohr, Finn Heiberg, Kirsten Klein, Anne Marie Mejlholm, Knud Odde og Lars Ravn fra 2-4 uger på Hirsholmene, på Hirtshals Fyr, på Herregården Odden, på Grafisk Værksted og på Vendsyssel Kunstmuseum i Hjørring. Herfra skal de på egen hånd og sammen med de lokale kunstnere Peter Max Jacobsen, Ole Tersløse, Carsten Schmidt Olsen, Gorm Spaabæk, Marit Benthe Norheim og Claus Ørntoft opsøge, opleve og lade sig inspirere af lokaliteter i Vendsyssel, som ellers ikke har nydt kunstnerisk bevågenhed.

Mens kunstnerne er i Vendsyssel vil de indgå i artists’ talk, i møder med publikum on location og kommunikere via sociale medier. Publikum inviteres dermed til at følge den kunstneriske proces undervejs. Ud over udstillinger og anden formidling vil Kunstnermødet blive fastholdt gennem dels en grafisk mappe, som kunstnerne i løbet af efteråret 2013 udarbejder, dels gennem en bog, der som en alternativ og kunstnerisk funderet pendant til ”Turen går til …” formidler Vendsyssel, oplevet gennem de 12 kunstneres blik og sjæl. Læs også omtale i Nordjyske.dk


Kunstnersammenslutningen Corner | Toftebæksvej 2 | 2800 Lyngby


Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbreve? Afmeld nyhedsbrev »