#85c0a8
#85c0a8
#85c0a8

Salgs- og leveringsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig som kunde og Kunstnersammenslutningen CORNER's kunstnere
v/ forretningsfører advokat Uffe Thorlacius
Toftebæksvej 2
2800 Lyngby
Tel. +45 45 88 05 55
e-mail: ufth@advodan.dk
SE nr. 88 97 12 13

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk pr e-mail, og du vil indenfor 24 timer på hverdage modtage besked, hvis der skulle være problemer med levering. Du kan altid følge din ordrestatus, ved at følge det link der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordresiden.

Betaling af køb på CORNER.

MobilePay 49753 

Dankort og VISA/Dankort 
CORNER anvender betalings-gateway via QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere ordrer.

Bank:

Nordea Reg. nr. 2228, Konto nr. 0216 248 813
IBAN DK2620000216248813
Swift NDEADKKK

Husk at oplyse ordrenummer.

Afhentning og Levering:

Kunstværker købt på den årlige CORNER udstilling, skal afhentes på den sidste udstillingsdag fra kl. 17.00 - 18.00. Er du forhindret, kan du vælge at lade venner eller familie afhente værket - mod forevisning af kvittering for køb. Du kan også lave aftale om levering - mod betaling. Levering vil normalt finde sted inden 10 dage efter afsluttet udstillingsperiode.

Hvis kunstværket ikke afhentes af køber ved udstillingens afslutning, vil dette uden yderligere aftale blive fremsendt med fragtmand til køber med samtidig opkrævning af gebyr.

Kunstværker, som er en del af CORNER's udstilling ved købet, forbliver udstillet som en del af udstillingen frem til dennes afslutning.

Kunstværker købt på www.corner.dk uden for den årlige CORNER udstilling, vil blive leveret med fragtmand til køber inden 30 dage efter ordrebekræftelse. Køberen kan dog også vælge at indgå særskilt aftale med den sælgende kunstner om levering/afhentning.

Pris for levering: Transport/afsendelse aftales med kunstneren.

Fragtgebyrerne og levering til køber inden ovennævnte frister forudsætter, at køber i forbindelse med ordreafgivelsen oplyser leveringsadresse, og at fragtmanden kan aflevere det købte kunstværk på den oplyste adresse mandag-fredag mellem kl. 9.00 og 17.00 Endvidere forudsættes levering/aflevering af det købte kunstværk, at betaling finder sted senest samtidig med levering/aflevering.

Fortrydelsesret:
Ved køb via nettet har du 14 dages returret fra modtagelse/afhentning af kunstværket. Du kan vælge, om du vil benytte købesummen til køb af andet kunstværk fra Cornerudstillingen, eller om du vil have pengene retur.
Benyttelse af fortrydelsesretten forudsætter, at det købte kunstværk er leveret retur til forretningsførerens adresse i uskadt stand inden 14 dage efter, at køber har modtaget kunstværket. Omkostningerne forbundet med tilbagesendelse påhviler køberen. Corner påtager sig ikke at afhente kunstværket hos køber i tilfælde af fortrydelse.

Ønsker du betalingen retur, skal vi bede dig oplyse følgende:
Navn på dit pengeinstitut
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)
Vi returnerer beløbet til din konto inden 30 dage efter, at vi har modtaget kunstværket retur.

Reklamation og garanti:
Kunstværker har i sagens natur ikke fabrikationsfejl eller defekter og købes derfor som de er og forefindes. Eventuelle beskadigelser under udstillingen - efter købet vil blive søgt udbedret, men hvis udbedringen ikke findes tilfredsstillende af køber, kan køber annullere aftalen uden krav om godtgørelse. Ved beskadigelse under transport vil vilkårene for transportforsikring være gældende.

 

Persondataforordning - GDPR -

Lovbefalet EU-forordning med virkning fra 25.5.2018

Jeg/køber er gjort bekendt med

At den persondataansvarlige for kunstnersammenslutningen Corner er forretningsføreren, som indtil videre er advokat Uffe Thorlacius,

At formålet med købers oplysninger om egne data på fakturaen ved etablering af købet alene er, at den sælgende kunstner og Corner skal kunne identificere køber og den købte varer samt gennemføre købet på en for køber og sælger passende og rimelig måde,

At der alene ønskes indhentet de oplysninger som fremgår af fakturaen, og at disse oplysninger alene behandles og opbevares af den sælgende kunstner og forretningsføreren for CORNER,

At dataoplysningerne og salgsfakturaerne, som indgår i de årlige salgsmapper, opbevares hos forretnings-føreren for Corner på ubestemt tid, således at den sælgende kunstner og køberne på et senere tidspunkt kan indhente oplysning om salgene med henblik på bl.a. forretningsmæssige forhold samt udstillingsforhold og historik m.m.,

At køber til enhver tid kan kræve indsigt i den opbevarede faktura og kræve denne makuleret,

At køber til enhver tid har ret til at tilbagekalde det samtykke, som køber afgiver i forbindelse med købet på fakturaen,

At køber kan klage over CORNERs og/eller den sælgende kunstners behandling af købers persondata til Datatilsynet.