Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »
Nyhedsbrev august 2016Velkommen til Corners Nyhedsbrev

Kære læsere,

Nedenfor en kort opdatering på sensommerens aktiviteter, herunder Corners deltagelse på Kulturmødet på Mors. Modtager du ikke nyhedsbrevet i din mailboks, så klik ind på ikonet Tilmeld nyhedsbrev på www.corner.dk og skriv navn og email.

Nyhedsbrevet udkommer 3 – 4 gange om året. God læselyst.

Med venlig hilsen

Bolette Marie Madsen
web-redaktørCorner og Kulturmødet på Mors
Kunstnersammenslutningen Corner deltager i årets Kulturmøde med en Corner Kube, som er lavet specielt til lejligheden. Kuben består af 36 plader og måler i alt 3,66 x 3,66 x 3,66 m. Kuben er blevet til i et samarbejde mellem 23 kunstnere, hvoraf nogle er gæstekunstnere på næste års Corner Udstilling på Sophienholm i Lyngby.

Lars Ravn vil fredag den 26. august deltage i debatten ”På væggen og i rummet”. Se Kulturmødets program her: http://kulturmoedet.dk/det-kan-du-opleve.aspx#0?end=15


 

 

Corner og  Art Amoy i Kina
Deltagelsen på den velsøgte messe Art Amoy i Xiamen i maj måned blev en stor succes, og Corner er allerede blevet inviteret til at deltage på næste års Art Amoy. 

 

Corner på KulturKanalen
I forbindelse med udstillingen "Corner & Rylen - Grafik langs Jyllands kyst" på Det Ny Kastet i Thisted har KulturKanalen produceret en video, hvor man kan se hele udstillingen. Link til video her: https://www.youtube.com/watch?v=7YQIGQxHG-E&sns=em

Udstillingen flytter i september til Vordingborg. Se nedenfor.


Udstillinger rundt om i landet med Corner kunstnere
4/6 – 4/9: "Erindringsrum" på Museet Holmen, Østergade 13 i Løgumkloster. Læs mere om udstillingen her:http://www.museetholmen.dk/

17/6 – 21/8: "Jette Bang & Kirsten Klein - Fotografier fra Grønland" på Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, København. Læs mere om udstillingen http://www.nordatlantens.dk/da/udstillinger/2016/jette-bang-kirsten-klein/her: 

12 – 14/8: Uffe Christoffersen deltager med Galleri Flintholm i den årlige galleriweekend på Brandts 13, Jernbanegade 13, 5000 Odense C. Læs mere her.

2/9 – 2/10: ”Corner & Rylen – grafik langs Jyllands kyst” vises i Vordinborg. Læs mere her:

10/9 – 20/11: ”Knud Odde – Luna Convento” vises på Vendsyssel Kunstmuseum. Læs mere her:

http://www.vkm.dk/default.aspx?m=2&i=396
Netbutikken er åben
Kunstnernes butikker åbner løbende og viser p.t. værker af Jens Bohr, Lars Heiberg, Elisa Jensen, Kirsten Klein og Anita Viola Nielsen.


Følg med på Corners facebook – og på vores hjemmeside. På Corners facebook kan man løbende finde opdateringer om bogudgivelser, udstillinger og henvisninger til yderligere information, bl.a. på vores egen hjemmeside. Klik på ikonet ”Synes godt om” på Corners facebookside og hold dig orienteret.


Kunstnersammenslutningen Corner | Toftebæksvej 2 | 2800 Lyngby


Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbreve? Afmeld nyhedsbrev »